Nopeat toimitukset päivittäin!

Lankakaupan elämää

28.04.2022

Lankakaupan elämää

Aikamoinen viisi kuukautta alkaa olla takana lankakauppiaana! Torstaina 16.12.2021 oli avajaiset ja sillä viikolla ei juurikaan uni meinannut tulla kun jännitti. Yksi lankakuormakin oli vielä Norjasta tulematta ja kaikki oli vielä vähän kesken. Näin öisin unia siitä, että ne langat olivat päätyneet rahtilaivalla Intiaan! Lopulta kävi niin, että se viimeinen kuorma tuli avajaispäivänä ja sitä sitten mieheni ja ystäväni oli purkamassa ja hyllyttämässä avajaisissa. Mutta selvittiin siitäkin. Avajaisten jälkeen valikoima onkin laajentunut vielä paljon! Ja haaveissa on laajentaa koko ajan enemmän, kun aina löytyy tukusta toinen toistaan ihanampia lankoja. 

Enpä olisi vielä vuosi sitten uskonut mitä tänä keväänä on tiedossa! Mutta hyvä niin ja mukavaahan tämä on ollut. Asiakaskohtaamiset on olleet ihania ja uusien lanka valikoimien miettiminen on ihanaa! Uuden opettelua on ollut ihan hirveästi! En ollut ajatellutkaan miten paljon kaikenlaista tähän liittyykään! En ehkä olisi uskaltanut ryhtyä tähän, jos olisin tiennyt mitä kaikkea pitääkään opetella ja hoitaa! Onneksi en tiennyt! 

Mutta tässä nyt ollaan ja seuraavaksi ajattelin ruveta blogia pitämään lankakaupan ja -kauppiaan elämästä ja mitä kaikkea kivaa täällä tapahtuukaan! Blogiin tulee myös vinkkejä, ohjeita, neuvoja yms. mitä tässä keksitäänkin matkan varrella! Ja toiveita aiheista saa tietenkin myös esittää ja on toivottavaa :)