Nopeat toimitukset päivittäin!

Kranssi jämälangoista

09.06.2022

Olen tätä jo pitkään halunnut kokeilla ja nyt sen vihdoin sain aikaiseksi toteuttaa. Eli jämälankoja käyttäen tein kranssin liikkeen oveen. Itse halusin tehdä tästä kranssista mahdollisimman värikkään. Hillitymmän värisen kranssin saisi käyttämällä esim. pelkkiä valkoisen ja harmaan sävyjä tai jouluun sopivan kranssin saisi käyttämällä esim. punaista, vihreää ja harmaata. Ja tätähän voi koristella lisää laittamalla rekvisiitaksi esim. neulepuikot, joulukranssiin kanelipötköjä, nauhaa tms.

Kaikki lankalaadut ja paksuudet käyvät tähän projektiin. Lankakeriä voi käyttää sellaisenaan tai sitten niin kuin minä, että halusin hieman säästää lankojani niin tein sanomalehdistä ensin pieniä paperitolloja ja niihin kierittelin sitten eri värisiä lankoja niin, että sanomalehtitollo oli kokonaan peittynyt ja kerä oli pyöreä. Sommittelin eri värisiä ja kokoisia lankakeriä kehäksi ja kiinnitin niitä toisiinsa kuumaliimalla niin, että myös kerien langanpäät jäivät kuumaliiman kanssa kiinni. Isommat kerät laitoin alle ja pienempiä sitten päälle. Ihan silmämääräisesti mikä näytti kivalta ja että kranssi olisi suunnilleen symmetrinen ja ettei kahta samanlaista väriä olisi ihan vierekkäin.

Itse en käyttänyt tässä mitään pohjaa, mutta kranssipohjaksi voisi leikata vaikka pahvista kranssirenkaan, niin lankakerät olisi saattanut olla helpompi kiinnittää aluksi siihen.
Tämän kranssin halkaisijaksi tuli n.25cm ja erikokoisia lankakeriä tässä on n.60kpl.

Huom! Kuumaliiman kanssa kannattaa tosi varovainen, itse onnistuin polttamaan useamman sormen sen kanssa pelatessa.